Tuesday, November 12, 2013

The Corliss Group Luxury Travel Agency på Planerar en semester

Planning a vacation? Avoid travel scams

som temperaturer värms upp konsumenternas tankar allt oftare till att semester planer. Tyvärr bedragare kommer att vara igång lookouten såväl … för ouppmärksamma offer.

Resor har alltid varit ett område där konsumenter bör ha sina anti-bedrägeri antenner tack vare. Här är några av de typer av resor bedrägerier NCL är bedrägeri personal har hört om nyligen:

semesterboende nätfiskebedrägerier - Dessa bedrägerier vanligtvis dyker upp online-hemliga tomter gillar Craigslist.com. Offret kommer att söka efter en lägenhet eller hem för hyra i ett önskvärt mål och finner en attraktiv hyra till ett mycket lågt pris. Offret kontakter "renter" (som är i verkligheten en bedragare) som sedan begär en "deposition" på hyra. Vanligtvis är anmodade att depositionen skickas via banköverföring. Offret sedan anländer till hotellet för att finna att det antingen inte finns, att villkoret har framställts oriktigt, eller att det var aldrig att hyra. Insatser för att få tillbaka den pant misslyckas. Bedragare använder vanligtvis bilder från en fast egendom (ofta tas från real estate tomter) att göra sina bedrägerier förefaller legitima.

Tidsdelat boende köpa nätfiskebedrägerier - offren luras till ett högt tryck sales pitch (ibland på tidsdelningsbasis resort) med löften om ett högt värde "gratis" gåva, t.ex. en bil, HUSBIL, eller cruise paket. Att få gåvan annonseras, offret måste betala en "avgift" för leverans eller behandling. När gåvan kommer (om det någonsin går), det är vanligtvis mycket mindre värde än fram till de drabbade.

Bedrägligt andelslägenheter - offret får ett paket med posten eller via e-post med ett tidsdelat boende för försäljning. Om offret invest, de senare finner att tidsdelat boende inte finns och om tidsdelat boende företaget har "gått ut", eller på annat sätt kan inte returnera utbetalas.

Bedrägligt semesterpaket - offer se en reklam för ett kraftigt rabatterade paket semester på en lyxig resort eller cruise. Efter deponering betalas, offret finner att kvaliteten på förpackningen har varit grovt missvisande och/eller det finns betydande ytterligare avgifter som måste betalas vid målet för att utnyttja "mycket." Insatser för att återställa inlåning är i allmänhet inte gav önskat resultat.

Billiga flygbiljetter nätfiskebedrägerier - offren luras av löften om kraftigt rabatterade flygbiljetter. En gång köpet finnas görat, offret får ingen bekräftelse eller en falsk bekräftelse via e-post eller papper biljett. En variant av detta bedrägeri uppstår när offret köp biljett och sedan berättade att deras kreditkortsköp har avböjts. Banköverföring är begärt vilket resulterar i ingen biljett och på inget sätt återvinna de medel.

Läs hela artikeln här

No comments:

Post a Comment